Politiet fik anmeldelse om bevæbnede folk i storcenter

Press Report

Katalog nyhedskilder opdateres løbende

Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+

Ads

17 februar 2017 17:29:27 Borsen.dk RSS feed

Københavns Politi modtog fredag eftermiddag en anmeldelse om, at nogle personer skulle være gået ind i Amager Centret med en geværlignende genstand. Det fik politiet til at rykke ud til ... Hele artiklen på Politiet fik anmeldelse om bevæbnede folk i storcenter

Vice Alle nyheder Time17 februar 2017 17:29:27


Ads

»Mistænkeligt forhold« fik svært bevæbnede politibetjente til Hovedbanegården

6.971987 31 august 2017 19:11:31 Jyllands-Posten

En time senere var betjentene imidlertid væk igen.

Vice null Time31 august 2017 19:11:31


Politiet fik anmeldelse om bevæbnede folk i storcenter

1.1207741 17 februar 2017 17:17:08 www.bt.dk

Muligvis var geværlignende genstand i storcenter blot et legetøjsvåben. Det er dog endnu uvist.

Vice Alle nyheder Time17 februar 2017 17:17:08


Politiet fik første anmeldelse om overgreb på børnecenter i sommer

1.1207741 26 oktober 2016 19:23:14 Jyllands-Posten

Fyns Politi har modtaget to anmeldelser om seksuelle overgreb mod asylbørn på Børnecenter Tullebølle.

Vice Indland Time26 oktober 2016 19:23:14


Politiet fik anmeldelse om overgreb på børnecenter i sommer

1.0838766 26 oktober 2016 18:48:53 www.bt.dk

Fyns Politi har modtaget to anmeldelser om seksuelle overgreb mod asylbørn på Børnecenter Tullebølle.

Vice Alle nyheder Time26 oktober 2016 18:48:53


Politi om skuddrab i storcenter: Intet tyder på terror

1.0838766 24 september 2016 20:08:29 www.bt.dk

Amerikansk politi jagter en mand, der fredag aften skød og dræbte fem mennesker og forsvandt fra storcenter.

Vice Alle nyheder Time24 september 2016 20:08:29


Hjertelægen fik folk til at løbe

0.9339785 09 juni 2016 09:02:10 www.b.dk

Peter Schnohr har i en menneskealder været optaget af forebyggelsen af hjertesygdomme. Foto:

Vice Alle nyheder Time09 juni 2016 09:02:10


Anmeldelse: Femstjernet Fuhlendorff til folket

0.9290371 26 februar 2016 11:41:28 www.bt.dk

Du må godt blive sur på ham, når han siger, hvad han tænker. Det siger han selv. Det er bare svært, når Fuhlendorff inviterer indenfor til et glas sandheds-serum i privaten i sit fjerde onemanshow ‘Det er ligegyldigt, hva’ andre tænker, ikk’?’, som havde premiere i aftes i Glassalen i Tivoli. Foto: Jens Nørgaard Larsen

Vice Alle nyheder Time26 februar 2016 11:41:28


Anmelderne ignorerer den, men: Folket elsker Badehotellet

0.8910647 06 januar 2016 12:43:35 www.bt.dk

Med ’Badehotellet’ oplever TV2 sin største dramasucces siden ’Strisser på Samsø’. Men anmelderne ignorerer serien.Seerne er vilde i vinterkulden med TV2s historiske dramakomedie ’Badehotellet’. Som noget helt usædvanligt slår den sin direkte DR1-konkurrent ’Bedrag’.1.621.000 seere fulgte mandag med Amandas opgør med grev Ditmar og hans mor. 64 pct. af de seere, der havde tændt for tv’et fulgte med. Søndag aften så 1.398.000 det andet afsnit af ’Bedrag’ - på et tidspunkt, hvor der er flest tv-seere i Danmark. Foto: Mike Kollöffel

Vice Alle nyheder Time06 januar 2016 12:43:35


Politiet leder efter bevæbnede røvere i Silkeborg

0.8910647 12 september 2015 15:50:09 Politiken.dk - Forsiden

Fem mænd menes at stå bag groft røveri mod guldsmed i Silkeborg. To er anholdt. Politiet leder efter resten.

Vice Indland Time12 september 2015 15:50:09


Politiet tømte Kolding Storcenter efter trussel

0.84158516 22 december 2014 04:23:22 Jyllands-Posten

Politiet arbejder på, at finde frem til den person, som søndag ringede en trussel ind mod Kolding Storcenter.

Vice null Time22 december 2014 04:23:22